Easy to do business with

Lyskilder Halogen

Lyskilder Halogen

Skab den rette stemning med den rette belysning

Med en belysningsteknik i vedvarende udvikling får vi hele tiden bedre muligheder for at skabe netop den atmosfære der passer til vores hjem. Er det vigtigt med en hyggelig stemning, en følelse af eksklusivitet, eller skal belysningen være praktisk? GP Lighting har et sortiment som passer til alle dine behov. Vi er dedikerede til at skabe miljøtilpassede og innovative belysningsprodukter med fokus på energibesparelse. GP Lighting tilbyder et bredt sortiment af energieffektiv belysning til hus og hjem, inklusive LED-lamper, halogenlamper og lavenergilamper.

Halogen

GP-halogenstiftpærer fås med flere forskellige sokler og styrker med 30 % energibesparelse. Almindelige glødepærer bliver til halogenpærer, når man tilsætter halogener. Halogenpæren giver så mere lys, som er fuldt dæmpbart.

Ordlisten

Watt (W): Angiver energiforbrug. Det angiver dog ikke, hvor meget lys en lampe udsender og bør derfor ikke bruges til at sammenligne lysstyrke.
Lumen (ch): Angiver, hvor meget lys en strålende lampe udsender. Jo højere lumental, jo mere lys.
Candela (Cd): Angiver lysstrømmen i en bestemt retning og bruges på reflektormodeller.
Farvetemperatur: Lysets farvetone måles i Kelvin. Høj farvetemperatur svarer til blålig farvetoner, mens lav farvetemperatur svarer til rødlige farvetoner. En pære svarer til 2700 K og er den standard, der oftest bruges i de nordiske lande.