GP CH44 Discovery pandelampe 300LM

Pandelampen, der har det hele med seks lysstyrker og uendelige anvendelsesmuligheder i hverdagen, både indendørs og udendørs. Den har spot-, flood- og SOS-lys samt rødt LED-lys for at bevare nattesynet for dig og andre. Den har også en bevægelsessensor til at skifte mellem lystilstande.

- Stødsikker i op til 1 meters højde.
- Justerbart lampehoved.
- Bredt og justerbart pandebånd, der kan vaskes i maskine.
- 3 X AAA-batterier medfølger (kompatible med GP ReCyko genopladelige batterier).

SKU
455033

GP Discovery CH44 forlygte med bevægelsessensor og rødt LED-lys. 
Den perfekte lampe til haveelskeren eller gør-det-selv-entusiasten, da bevægelsessensoren gør det muligt at styre den med handsker på. Med en rækkevidde på 60 meter og en lysstyrke på op til 300 lumen er den kraftig nok til enhver hverdagssituation. Den har hele 6 lystilstande at vælge imellem, herunder rødt LED-lys for at bevare dit og andres nattesyn og SOS. Du kan nemt navigere mellem alle lysstyrkeniveauer med de to brugervenlige knapper eller med bevægelsessensoren. Dette giver dig mulighed for at styre lysets intensitet med blot en bølge foran lampen. En uundværlig funktion, når du bruger handsker til havearbejde eller går tur med hunden om vinteren. GP Discovery CH44 har en lang batterilevetid på 36 timer og et bredt, justerbart hovedbånd, der kan vaskes i maskine. Huset omkring lampen er IPX4-klassificeret, hvilket betyder, at det er brudsikkert og stødsikkert op til 1 meter. GP Discovery CH44 er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

 

Alle de funktioner, du har brug for
GP Discovery CH44 er designet til at gøre alle hverdagssituationer nemmere og sikrere. Den har 4 lysstyrkeniveauer at vælge imellem på op til 300 lumen samt både bevægelsessensor og rødt LED-lys. Rødt LED-lys bruges til at bevare nattesynet for både dig og andre omkring dig, så du ikke behøver at blænde dem, du møder på hundeluftningen, eller dine venner på campingturen. Da den er udstyret med fokus- og floodlys (spot & flood) kan den belyse både lange og brede områder på op til 60 meter.

 

Gennemtænkt design
Du kan navigere problemfrit mellem alle lysindstillingerne med de to brugervenlige knapper eller håndfrit med bevægelsessensoren. Lampehovedet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, så du kan vinkle lyset præcis som du ønsker det.

 

Din super hjælper i hverdagen
Vær klar til enhver situation, forventet eller uventet, med GP Discovery CH44. Takket være det brudsikre og 1 meter stødsikre hus er denne pandelampe ideel til alle former for brug, både indendørs og udendørs.

 

Komfort i fokus
Den er designet med et bredt, justerbart hovedbånd, der giver en god pasform og en behagelig komfort uanset hovedstørrelse. Pandebåndet kan vaskes i maskine med tydelige symboler for vaskeanvisninger trykt på indersiden.

 

Et grønnere valg
Denne pandelampe er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier. Designet forhindrer, at de genopladelige batterier aflades for hurtigt, og udnytter derfor batteriernes fulde levetid. Vælg genopladelige batterier til din pandelampe for at reducere dit CO2-fodaftryk og hjælpe med at reducere affaldet fra engangsbatterier.

Yderligere information
Oprindelsesland Kina
Statistisk nummer 8513100000
Salgsenhed 1-P
Rækkevidde 51-100 m
Produktserie GP Discovery
FUNKTIONER Motion Sensor, Red LED, Water Resistant (IPX4)
Genopladelig Nej
Varemærke GP
enhed ST 1-P EXKRT
Mængdeomregningsfaktor 1 1 10
bruttovægt 0.253 0.19 2.53
Nettovægt 0.153 0.138 1.53
bruttovolumen 0.0007 0.00061 0.0094
nettovolumen      
Længde 50 50 290
Højde 90 90 120
Bredde 175 135 270
EAN   4891199211058 04891199211072

Produktbilleder som zip-filer

Kontakt os
Kundeservice
Find din salgsrepræsentant

Log ind for at se din salgsrepræsentant.

Hvis du ikke allerede er kunde her, kan du klikke her for at ansøge om en kundekonto.

Registrer dig som kunde

Klik her for at blive kunde