GP CHW53 Discovery Work pandelampe 275LM

Forlygten, der tåler barske forhold og hård håndtering. Perfekt til professionelle og professionelle. Har seks forskellige lystilstande, herunder spot-, flood- og SOS-lys samt rødt LED-lys for at bevare nattesynet for dig og andre.

- Stødsikkert op til 5 meter.
- Justerbart lampehoved.
- Batterilevetid på op til 25 timer.
- Bredt og justerbart pandebånd, der kan vaskes i maskine.
- 3 X AAA-batterier medfølger (kompatible med GP ReCyko genopladelige batterier).

SKU
455034

GP Discovery Work CHW53-forlygten er designet til dem, der ikke lader mørket stoppe deres arbejde eller gør-det-selv-projekter. Den har en lysstyrke på op til 280 lumen og 6 forskellige lystilstande, herunder rødt LED-lys, der beskytter dit og andres nattesyn, og SOS. GP Discovery Work CHW53 er en af vores mest robuste og holdbare pandelamper, der kan tåle fald fra op til 5 meter og har en IPX5-klassificering, hvilket betyder, at den er brandsikker. Det brede pandebånd kan vaskes i maskine og kan nemt justeres for maksimal komfort. Pandelampen er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier, hvilket gør den til en fleksibel alt-i-en-lygte, der er klar til ethvert projekt.
 

Forlygten, der kan det hele
Modellerne i GP Discovery's Work-serie er skabt til at lyse op på enhver type projekt eller opgave. Uanset om du er i gang med at rode i garagen, ordne loftet eller arbejder på et renoveringsprojekt. Med sit robuste og ekstremt stødsikre hus kan denne pandelampe klare det meste. Lysstyrken er på op til 280 lumen med 6 forskellige lystilstande, herunder rødt LED-lys. GP Discovery Work CHW53 er udstyret med både fokus- og flood-lys (spot- og flood-lys), så den nemt kan belyse både brede og lange områder på op til 90 meter.
 

Din slidstærke superhjælper 
Denne forlygte er specielt udviklet til at kunne modstå hårde forhold og hård håndtering. Det robuste kabinet omkring lampen er stødsikkert og kan falde ned fra op til 5 meter og er brandsikkert (IPX5). Med en lang batterilevetid på op til 25 timer kan du være sikker på, at du altid har det lys, du har brug for.
 

Gennemtænkt design
Med de to brugervenlige knapper kan du nemt navigere mellem alle lysindstillinger og funktioner. GP Discovery Work CHW53 har en egentlig LED-lysfunktion, som beskytter både dit og dine omgivelsers nattesyn. Så du behøver ikke at blænde dine hjælpere i DYI-projektet eller resten af dit team. Lampehovedet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, så du kan vinkle lyset præcis som du ønsker det.
 

Fokus på bekvemmelighed
Den er designet med et bredt, justerbart hovedbånd, der giver en god pasform og en komfort uden hopper, uanset hovedstørrelse. Pandebåndet kan vaskes i maskine med tydelige symboler for vaskeanvisninger trykt på indersiden.
 

Et grønnere valg
Denne pandelampe er kompatibel med både engangsbatterier og genopladelige (NiMH) batterier. Designet forhindrer, at de genopladelige batterier aflades for hurtigt, og udnytter derfor batteriernes fulde levetid. Vælg genopladelige batterier til din pandelampe for at reducere dit CO2-fodaftryk og hjælpe med at reducere affaldet fra engangsbatterier.

Yderligere information
LED display Nej
LCD display Nej
Supports QC Nej
Supports PD Nej
Statistisk nummer 8513100000
Salgsenhed 1-P
Genopladelig Nej
Varemærke GP
Produktserie GP Discovery
Rækkevidde 51-100 m
Oprindelsesland Kina
FUNKTIONER Red LED
enhed ST 1-P EXKRT
Mængdeomregningsfaktor 1 1 10
bruttovægt 0.235 0.19 2.35
Nettovægt 0.1375 0.156 1.375
bruttovolumen 0.0007 0.00061 0.0094
nettovolumen      
Længde 50 50 290
Højde 90 90 120
Bredde 175 135 270
EAN   4891199211089 04891199211102

Produktbilleder som zip-filer

Kontakt os
Kundeservice
Find din salgsrepræsentant

Log ind for at se din salgsrepræsentant.

Hvis du ikke allerede er kunde her, kan du klikke her for at ansøge om en kundekonto.

Registrer dig som kunde

Klik her for at blive kunde